top of page

Alt det praktiske 

Kontaktinformationer

Arrangør: Aarhus 1900 Triathlon 

Stævneleder: Marian Just Borsinski (E-mail: marian.borsinski@outlook.com)

Teknisk Delegeret: Frank Friis 

Stævneområde

Stævnepladsen er placeret på Tangkrogen i Aarhus C langs havnefronten ved Strandvejen. 

Adresse: Marselisborg Havnevej 2, 8000 Aarhus C. 

Overnatning i Aarhus 

BB-Hotel Aarhus "Havnehotellet" ligger direkte ved siden af stævnepladsen. 

Forplejning på stævnedagen

Aarhus 1900 Triathlon sælger kaffe og kage hele dagen og der vil være en food truck fra Mosters2go som sælger lækre madpandekager. 

Parkering

Der er mulighed for at parkere direkte ved siden af stævnepladsen. Der er parkeringsbåse langs Marselisborg Havnevej og der er mulighed for at holde på Tangkrogen Parkeringsplads. 

Lokation: https://goo.gl/maps/J43AYC1DNfDhBs9L8 

Race-package og registrering

Udlevering af race-package vil foregå på stævnepladsen. Kig på din respektive stævneside, hvornår du kan afhente din race-package. I din race-package vil du modtage dit startnummer og klistermærker til cyklen. Du får udleveret din race-package ved at oplyse dit navn og det race du deltager i. Atleterne får skrevet startnumre på overarm og underben og behøver IKKE at bære startnummer under racet. Det er vigtigt at startnummeret gemmes, da det skal bruges til at få adgang til skiftezonen og for at få udleveret sin cykel. 

 

Stævneledelse og info-point

Stævneledelsen kan findes i samme telt, som du afhenter dit startnummer. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine eventuelle spørgsmål. 

 

Sikkerhed

Der vil ikke være nogen ekstra tiltag i form af sikkerhedspersonale omkring skiftezonen. Atleter hæfter selv for deres cykler. Skiftezonen er afgrænset ved hjælp af cykelhegn og cykler må kun fjernes fra skiftezonen, hvis der fremvises startnummer. Der vil være to frivillige til stede som holder øje med skiftezonen, hele dagen.

 

Førstehjælp 

Der vil være mulighed for førstehjælp i stævneområdet af medicinsk personale i løbet af dagen.  

Nærmeste hospital: Aarhus Universitetshospital 

Nødnummer: Lægevagten (70113131) eller ved alvorlig tilskadekomst (112). 

Konkurrenceregler

Stævnet følger Triatlon Danmarks konkurrenceregler. 

Timing-chips

Ved check-in får alle atleter udleveret en timing chip. Denne skal bæres på anklen og afleveres direkte i mål. Atleten hæfter selv for sin chip og der opkræves et gebyr ved manglende aflevering. 

Resultater og live tracker 

Akkreditering 

Alle danske ungdomstrænere modtager et skilt i starten af sæsonen, som giver dem adgang til skiftezonen. Uden disse skilte er det ikke muligt at få adgang til skfitezonen. Deltagere i børnetriatlon må tage en enkelt forælder med i skiftezonen, ellers er der kun adgang for atleter. 

bottom of page